ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ: на Дубенщині вручили відзнаки та грамоти військовослужбовцям
опубліковано 01 жовтня 2024 року о 20:00

Сьогодні Україна відзначає День захисників і захисниць. З цієї нагоди у Дубенському замку відбулись районні урочистості.

Захід розпочався хвилиною мовчання в пам'ять про тих воїнів, мужність і відвага яких залишили слід в історії нашого народу, і тих Героїв, які в наш час поклали своє життя у боротьбі з окупантом.

«Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням. Ці слова стали символом нескореності та єдності народу, який пам'ятає про своїх Героїв і продовжує боротися за свободу і гідність.

- Шановні наші Захисники й Захисниці, спасибі за відвагу та стійкість, ви – приклад для кожного з нас. – зазначив начальник Дубенської РВА Всеволод Пекарський. – Дякую, що стоїте на захист України, Ви – опора нашої державності! Слава Україні!

Так, начальник райдержадміністрації, спільно з Іриною Хижняк, дружиною полеглого Героя Андрія Хижняка, Тетяною Ксьондзик, переможницею Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» та Миколою Синюком, бронзовим призером Паралімпійських ігор у Парижі-2024, вручили трьом жителям району відзнаку «Незламні» ˗ Денису КІЯНУ, Андрію ШЕВЧУКУ та Юрію КОВАЛЕНКУ. Їхні історії розповімо згодом під хештегом #Історії_війни_Дубенщина.

Також під час урочистостей Всеволод Пекарський відзначив Почесними грамотами райдержадміністрації військовослужбовців Дубенщини, які нині захищають українські кордони – інженерів, розвідників, бійців тероборони та інших бойових підрозділів та силових структур «за незламний український дух, готовність відстоювати волю й незалежність нашої держави, проявлений героїзм та патріотизм, стійкість і мужність та з нагоди Дня захисника і захисниці України».

Засновники компанії «Ксеонікс Технолоджі» Дмитро Ренжин та Сергій Тітков подарували 8 дрон-детекторів військовослужбовцям на найгарячіші напрямки фронту. Нехай служать!

Завершився захід спільним виконанням гімну України під супроводом учениці Дубенського ліцею №5 Катерини Білецької.

Ми – вільні, сильні, незламні! Ми – один народ, який прагне зберегти цілісність та незалежність Батьківщини! Працюємо задля Перемоги!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux