ДО 4000 ФУНТІВ — ГРАНТ НА ІНТЕГРАЦІЮ ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ У ГРОМАДУ BEARR TRUST
опубліковано 27 грудня 2023 року о 15:18

ДЕДЛАЙН: 31 січня 2024 року

ГАЛУЗІ: громадський сектор


BEARR Trust пропонує схему малих грантів на 2024 рік.


У 2023 році більша частина роботи BEARR була зосереджена на Україні та Молдові у зв’язку з війною в Україні. Ці зусилля триватимуть у 2024 році, але з акцентом на високий рівень переміщення громадян з країни в країну та всередині країн, що потенційно може порушити соціальну згуртованість — це буде головною темою Схеми малих грантів 2024 року.


Напрям A: Для проектів на тему «Інтеграція переміщених осіб у громаду». Цей напрямок буде відкритий для організацій громадянського суспільства (ОГС) в Україні, Вірменії, Азербайджані, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Таджикистані, Туркменістані та Узбекистані. Заявки на напрямок А мають бути спільними заявками від двох або більше організацій-партнерів.


Це було частиною довгострокової місії BEARR зі сприяння співпраці та партнерства, на переконання, що це є основоположним для діяльності успішних організацій громадянського суспільства (ОГС). Таким чином, заявки на напрямок А повинні бути спільними заявками від двох або більше організацій-партнерів. У заявці має бути чітко пояснено, як цей проект допоможе розвинути довгострокове партнерство між організаціями, які подають заявку на грант.


Напрям Б: для проектів, спрямованих на підтримку добробуту персоналу та волонтерів, а також організаційної стійкості. Цей напрямок буде відкритий лише для організацій в Україні та Молдові, які раніше отримували підтримку від BEARR через Схему малих грантів.


Для кого

Організацій громадянського суспільства.

Сума

У рамках напряму А можна подавати пропозиції щодо грантів на суму до 4000 фунтів стерлінгів. Грант має відповідати ресурсам, наданим партнерськими організаціями, і він фінансуватиме не більше 50% вартості проекту. До 20% гранту BEARR може бути використано для зміцнення організаційної спроможності заявників, включаючи технології для покращення зв’язку з бенефіціарами. Заявки мають бути виражені у фунтах стерлінгів, але гранти можуть виплачуватися в інших валютах. Одержувачі гранту покриватимуть будь-які витрати на конвертацію в місцеву валюту.


За Напрямом Б приймаються заявки на суму до 1000 фунтів стерлінгів лише від колишніх грантоотримувачів з України та Молдови.


Дедлайн

31 січня 2024 року, 23:59 GMT.

Умови

Кожна заявка перевіряється відповідно до критеріїв подання (термін, кількість сторінок, тема, бюджет, мова тощо), реєструється та отримує номер. Якщо будь-який із критеріїв подання не відповідає, ваша заявка буде вважатися невдалою.

Якщо критерії подання виконані, ваш проект буде прочитано та оцінено кількома довіреними особами.

Проекти з найвищим рейтингом будуть відібрані та розглянуті Радою опікунів на засіданні у квітні 2024 року, де будуть обрані переможці.

Про успішні пропозиції буде оголошено на веб-сайті BEARR, www.bearr.org , після того, як переможці приймуть гранти (у травні-червні 2024 року).


Детальніше: http://www.chaszmin.com.ua/do-4000-funtiv-grant-na-integratsiyu-peremishhenyh-osib-u-gromadu-bearr-trust/

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux