Дубенщина в жалобі: вчора в громадах району попрощалися із чотирма воїнами-Героями…
опубліковано 16 грудня 2023 року о 09:00

ЧУЧАК Роман Володимирович народився 5 жовтня 1991 року в селі Підзамче Радивилівської тергромади.

Був призваний до лав Збройних Сил України по мобілізації 9 травня 2022 року. Молодший сержант, командир десантно-штурмового відділення. Воїн загинув 17 жовтня 2023 року при виконанні бойового завдання під Бахмутом на Донеччині. Поховали Героя з усіма військовими почестями на кладовищі в селі Підзамче.

ПОКІДЬКО Ігор 1977 року народження, житель міста Дубна. Службу в Збройних силах України проходив на посаді стрільця - санітара механізованого батальйону.

На жаль, при виконанні бойового завдання воїн загинув поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області. Солдат отримав поранення несумісні з життям внаслідок ураження снарядом з БПЛА противника.

Прощання з Героєм відбулося у Свято-Покровському соборі м. Дубно. Поховали Героя на Алеї слави, що на кладовищі по вулиці Семидубській.


ЛИСОГОР Андрій Миколайович народився 25 березня 1990 року, житель Млинівської тергромади.

Службу в Збройних силах України на посаді стрільця - снайпера.

На жаль, солдат загинув під час виконання бойового завдання в результаті артилерійського обстрілу в Сєвєродонецькому районі Луганської області. Вчора, попрощатись з Героєм прийшли сотні жителів громади, близькі та побратими.

У боротьбі за волю та незалежність України загинув Шехран Ранішка - боєць інтернаціонального легіону. Воїн родом зі Шрі-Ланки. Як і тисячі інших іноземців добровільно став на захист свободи та справедливості. Ще з березня 2022 року боронив нашу незалежність в лавах Збройних силах України. Службу проходив у звані молодшого сержанта, був командиром 3 піхотного взводу, 3 піхотної роти ССО «Чарлі» інтернаціонального легіону. Українські друзі називали його Даня, а у легіоні мав позивний «Дантист».

Шехан був військовим побратимом та другом загиблого млинівчанина Тараса Коханюка, він став рідним для усієї родини Тараса. На жаль, Герой загинув у боротьбі з російськими загарбниками на теренах Донецької області. За погодженням з родиною Коханюків, на виконання останньої волі Героя, його поховали на Млинівському кладовищі (Слобода), поруч могили його військового командира та друга – Тараса Коханюка.

Щирі співчуття рідним та близьким…

Вічна пам’ять та шана бійцям які загинули за Незалежність України…

Назавжди в наших серцях…

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux