Дубенське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області інформує про стан з пожежами:
опубліковано 27 лютого 2023 року о 10:15

З початку 2023 року на території Дубенського району станом на 16.02.2023 року виникли 22 пожежі, економічні втрати від яких склали 9942,156 тис. грн. (з них прямі матеріальні збитки становлять 1857,5 тис. грн, а побічні – 8084,656 тис. грн. На пожежах загинуло дві особи, знищено та пошкоджено 22 будівлі та споруди.

Збільшення кількості пожеж у 2023 році спостерігається в наступних громадах:

Дубенська міська територіальна громада 7 пожеж;

Радивилівська міська територіальна громада - 2 пожежі;

Вербська сільська територіальна громада - 2 пожежі;

Демидівська селищна рада - 2 пожежі;

Млинівська селищна рада - 2 пожежі.

Основними причинами виникнення пожеж були: необережне поводження з вогнем – 9 – пожеж (двоє загиблих); порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електроустановок (аварійні режими роботи) – 6 пожеж; порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей – 7 пожеж.

Не обминула вогняна стихія Демидівську та Вербську громаду, 25 січня 2023 року надійшло повідомлення від працівників поліції про пожежу у житловому будинку, яка виникла у с. Вовковиї. Пожежу ліквідовано мешканцями будинку, однак в одній із кімнат виявлено обгоріле ліжко на якому знаходиться обгоріле тіло власника господарства 1936 року народження, причина виникнення пожежі небережне поводження з вогнем під час куріння.

08 лютого 2023 року на пункт зв’язку частини надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Верба Дубенського району, Внаслідок пожежі знищено меблі та речі домашнього вжитку в кімнатах житлового будинку на площі 35 м.кв.( дерев’яний, критий шифером , розміром 20×8м). Вогнем пошкоджено 35 м.кв. перекриття та 2м.кв. покрівлі житлового будинку. На місці пожежі виявлено тіло громадянина 1977р.н.

Шановні громадяни. Служба порятунку Дубенщини звертається до вас із проханням звернути свою увагу на стан протипожежного захисту власної оселі. Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання. Ретельно дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Пам'ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів, паління в ліжку у нетверезому стані - основні причини пожеж та загибелі людей на них. З метою запобігання трагедій не залишайте на самоті ваших дітей! В разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux