Рятувальників Дубенщини привітали із професійним святом
опубліковано 16 вересня 2022 року о 14:22

     В переддень Дня рятувальника, який в Україні традиційно відзначають 17 вересня, на території Дубенського районного управління Головного управління ДСНС України у Рівненській області відбулися урочисті заходи.

     До привітань долучився і голова Дубенської районної військової адміністрації Всеволод Пекарський. Він зазначив, що надзвичайники Дубенщини беруть участь у ліквідації наслідків бойових дій у різних регіонах країни.

      - Війна показала наскільки важливою й складною є їхня праця. Вони першими приходять на допомогу, рятують від пожеж, розбирають завали, розміновують наші міста і села, евакуюють поранених. Справжні та сміливі, спасибі за службу! Ви наближаєте нашу перемогу!, - зазначив Всеволод Пекарський.

      За багаторічну сумлінну працю, досягнення позитивних результатів у службовій діяльності, виконавчу дисципліну, сумлінне ставлення до функціональних обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня рятівника, почесними грамотами Дубенської районної військової адміністрації були нагороджені:

- Богдан Гарбузюк – водій 6 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області, молодший сержант служби цивільного захисту

- Юрій Цимбалістий – начальник караулу 7 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області, майор служби цивільного захисту

- Роман Бондарчук – командир відділення 24 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області, прапорщик служби цивільного захисту

- Роман Пилипчук – начальник караулу 2 ДПРП 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області, капітан служби цивільного захисту

- Павло Кандиба – водій 6 ДПРП 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області, прапорщик служби цивільного захисту


      Привітали рятувальників району й голова Дубенської районної ради Віктор Ковальов, перший заступник Дубенського міського голови Микола Ткачук, начальник Дубенського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області Михайло Домарацький.

      За понад 200 днів повномасштабної війни рятувальники Дубенщини 12 разів брали участь у виконанні завдання в «гарячих» точках. Зокрема, в Красногорівці, Мар'янці, Авдіївці, Бахмуті, Світлодарську.

      За час війни рятувальні частини Дубенщини зустріли й прихистили 17 своїх колег із тимчасово окупованих територій, більшість із них вже повернулись додому та відновлюють свої рідні міста. На сьогодні 4-ро рятувальників продовжують нести службу у складі наших пожежно-рятувальних команд: хлопці – із Луганської та Донецької областей.

       Під час урочистостей на території частини демонструвалась пожежно-рятувальна техніка, обладнання та спецодяг.





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux