Є_РОБОТА_Дубенщина: молодий підприємець отримав 250 тис.грн. від держави на розширення власної швейної справи
опубліковано 08 лютого 2024 року о 10:00

Олексію Стеценко – 31. Трохи менше року тому чоловік відкрив власну швейну майстерню. Аби втілити свою мрію в життя скористався програмою держпідтримки.

- До швейної справи був дотичним, мабуть, із дитинства. – розповідає Олексій. – Батьки мали майстерню, завжди допомагав їм, навіть коли приїздив з навчання на канікули чи вихідні. Із початком повномасштабного вторгнення багато шили для військових. Перших місяців з чотири – безкоштовно, розуміли потребу і намагались допомогти.

Нещодавно Олексій вирішив відкрити свою справу. Спочатку майстерня займалась ремонтом та індивідуальним пошиттям одягу. По тому асортимент розширили: відшивають військову форму для ЗСУ, підсумки різних форм та розмірів тощо. Для розширення виробництва скористався програмою держпідтримки.


- Це був мій перший досвід в отриманні грантових коштів. – зізнається підприємець. – Дізнався про можливість із соцмереж, на сторінці райдержадміністрації була інформація і контакти для консультацій. Зателефонував, мені усе пояснили, допомогли у підготовці заявки.


За умовами проєкту Олексій працевлаштував двох людей, а отримані 250 тис.грн. пішли на придбання необхідного обладнання (швейні машинки, відпарювач, розкрійний стіл), тканини та фурнітуру. Найближчим часом планує запустити відшивання антитепловізійних плащів-невидимок, які захищатимуть військових від російських тепловізорів та дронів з тепловізійними камерами. Вже знайшов тканину, яка блокує випромінювання тепла, в майстерні працюють над моделюванням виробу.


Підприємство активно співпрацює із волонтерами: вони приносять тканину, а пошиття необхідного для військових – безкоштовно. Це – донат Олексія.

У планах на майбутнє створити власний бренд одягу під маркою «Alf», розробляють ідеї, відшивають зразки. Якщо любити те, що робиш, то ідеї обов’язково стають реальністю! Успіхів тобі, Олексію!


Друзі, нагадаю: стартувала перша у 2024 році хвиля подачі заяв на гранти від #єРобота в ДІЇ. Деталі: https://diia.gov.ua/

Потрібна допомога чи консультація у написанні бізнес-плану – у Дубенська районна державна адміністрація будемо раді допомогти.

Тел.: 0633516121, Катерина.

 


 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux