З нагоди найбільших державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України – у райдержадміністрації відзначили військовослужбовців та представників силових структур.
опубліковано 23 серпня 2024 року о 20:00

   Розпочались районні урочистості із відзначення високими державними нагородами чотирьох землякам, які вручили начальник Дубенської районної військової адміністрації Всеволод Пекарський та т.в.о. начальника Дубенського ТЦК та СП, підполковник Олександр Король. 

   Назар Тимочко родом із Козина. До війни працював на деревообробному підприємстві. Мобілізувався у серпні 2022-го. Важке поранення отримав біля села Роботине Запорізької області, на жаль лікарям не вдалось врятувати ногу. Пройшовши протезування та реабілітацію чоловік повернувся до роботи у цивільному житті, а у складі команди ветеранів Рівненської області бере участь у змаганнях із волейболу сидячи.

   ТИМОЧКО Назар Вікторович нагороджено відзнакою Міністра Оборони України «За поранення».

   Двоє рідних братів із Демидівки – Сергій та Ярослав Заморочки – у березні 2022 року пішли добровольцями боронити незалежність України. Служили в аеророзвідці 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

   Відзнакою Президента України «За оборону України» нагороджено ЗАМОРОЧКА Ярослав Миколайович та ЗАМОРОЧКА Сергія Миколайовича.

   Дубенчанин Віталій Максимчук був мобілізований до лав Збройних Сил України у червні 2022 року. Служив на посаді стрільця-санітара у 110-та окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Після поранення був переведений на посаду старшого водія, перевозив паливо, боєприпаси. Брав участь в обороні Авдіївки.

   МАКСИМЧУКА Віталія Володимировича нагороджено відзнакою Президента України «За оборону України» нагороджується.

   Також з нагоди Дня Незалежності України начальник РВА відзначив Почесними грамотами Дубенської райдержадміністрації військовослужбовців та працівників силових структур і відомств району.

   - Хлопці, дякую за службу й відвагу! – звернувся до присутніх начальник Дубенської РВА Всеволод Пекарський. – Ми прагнемо зберегти цілісність та незалежність нашої країни. І ви своєю щоденною працею та звитягою це доводите. Бог не в силі, а в правді. Правда за нами, а значить з нами Бог. І – перемога!


Більше фото на Фейсбук-сторінці начальника Дубенської РВА http://surl.li/itbsub

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux